Co Vás zrovna
zajímá.

!ZRUŠENO! – POZVÁNKA: Pracovní snídaně s výkladem na téma – Novela zákona o obchodních korporacích – zásadní změny pro s.r.o. a a.s.

AKTUALIZACE [29.03.2020] – ZRUŠENÍ PRACOVNÍ SNÍDANĚ 

Vývoj situace ohledně šíření koronaviru bohužel zasáhl i do akcích plánovaných naší kanceláří. Z důvodu krizových opatření a prevence jsme nuceni zrušit termín konání pracovní snídaně zaměřené na výklad novely zákona o obchodních korporacích dne 7. 4. 2020.

O novém termínu Vás budeme informovat prostřednictvím našich sociálních sítí.

Děkujeme za pochopení a přejeme pevné zdraví!

—————————————————————————————–

Naše advokátní kancelář Vás srdečně zve na PRACOVNÍ SNÍDANI s výkladem na téma – Novela zákona o obchodních korporacích – zásadní změny pro s.r.o. a a.s., která se bude konat 7. 4. 2020 od 9:00 do 11:30 v našich prostorách ve Futurama Business Park, budova D, 3. patro.

Další z tematických pracovních snídaní Vám zprostředkuje informace o zásadních změnách, které s účinností od 1. 1. 2021 přinese novela zákona o obchodních korporacích a na které je třeba se předem připravit, a to zejména se zaměřením na kapitálové obchodní společnosti – společnost s ručením omezeným a akciovou společnost.

Snídaňové menu a další občerstvení pro Vás bude připraveno po celou dobu akce. Akce je pro registrované účastníky zdarma.

Veškeré podrobnosti včetně programu naleznete zde v POZVÁNCE.

Svou účast můžete potvrdit do emailu: antonova@plegal.cz. Počet účastníků je omezen.

 

Budeme se těšit na setkání s Vámi.

Tým PEYTON legal

 

www.peytonlegal.cz

 

04. 03. 2020

 

Zpět na články